Schimbare de perspectivă - Blogul Sf.Sisoe
Blogul Sf.Sisoe: Schimbare de perspectivă

Schimbare de perspectivă

>> sâmbătă, 19 septembrie 2009

Prezentul blog l-am făcut cândva din joacă. Am scris mai mult despre tehnologie informatică şi micile mele păţanii din acest domeniu. M-am hotărât să schimb câte ceva şi voi lărgi gama subiectelor. Existenţa fiecăruia este plină de subiecte demne de a fi consemnate.

Blogurile, apărute relativ târziu în peisajul Internetului românesc, au avut o evoluţie surprinzătoare. Dacă au început prin a exprima mici aspecte de viaţă cotidiană, adică bloguri despre nimic, iată că, încet-încet, au ajuns să fie o modă şi o cale de monetizare. Au început să se facă tranzacţii cu bloguri. Nu este departe momentul în care blogurile vor fi la rubricile de mergers & acquisitions ale ziarelor cu profil economic.

Au apărut rubrici în presa scrisă dedicate blogurilor, au apărut bloguri ale ziariştilor găzduite sau nu pe site-ul ziarului la care scriu, bloguri ale politicienilor, ale vedetelor de toate felurile, ale unor necunoscuţi. Există şi o emisiune dedicată blogurilor, După bloguri, găzduită la Realitatea TV.

În ultima vreme, se vorbeşte mult despre bloguri de nişă şi, traversându-ne criza, se pare că cele economice au un succes temporar sau, vom vedea, de mai lungă durată. Alte bloguri de nişă au drept subiecte presa, comunicarea, publicitatea, viaţa mondenă, reţete culinare.

Blogăreala i-a cuprins pe destul de mulţi români dintre cei cărora Internetul le este familiar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  © Free Blogger Templates Wild Birds by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP